Introduktion

40 % mere effekt, 100 % mere glæde.

Vores referencer vedr. krævende slibe opgaver er blevet endnu bedre. Fås nu hos autoriseret TYROLIT forhandler som komplet sortiment til skæreskiver.

 

Hvordan gør man noget godt endnu bedre? Det er nemt: Man tager noget, der allerede er anerkendt og forbedrer det løbende. Det er lige det, vi har gjort hos TYROLIT mht. Cerabond System skæreskiverne, der blev introduceret som PREMIUM*** produkter på markedet i 2013, og som repræsenterer vores reference til særligt krævende skære opgaver. Siden dengang er Cerabond produktlinierne løbende blevet videreudviklet og udvidet med talrige anvendelsesområder.

 

I 2017 præsenterer vi et fuldstændigt gennemarbejdet komplet sortiment inden for Cerabond System skæreskiver, som med en øget effekt på op til 40 % i forhold til tidligere produkter sørger for en betydeligt højere komfort under arbejdet.

Separator

TYROLIT Cerabond systemet

Med Cerabond systemet kombinerer vi fordelene ved keramiske korn med et godt snit og vores ca. 100 års erfaring med produktion af markedets førende bindingssystemer. Takket være korn-binding-kombinationen, der er indbyrdes optimalt afpasset efter hinanden, forhindres et for hurtigt kornslid, også ved særligt krævende skære- og slibe opgaver.


Resultatet er en lidt højere aggressivitet i værktøjerne samt en tydeligt vækst i ydelsen i forhold til traditionelle PREMIUM*** skiver uden Cerabond teknologi. Med Cerabond systemet opnås en optimal samling af de keramiske korn, også ved hård belastning over længere tid:

1. Inden slibning. 

2. Med en normal binding er det ikke muligt at binde de hårde og sprøde korn helt frem til slutningen. 

3. Cerabond teknologien muliggør en optimal binding af de keramiske korn.

Afprøv Cerabond systemet

Lad dig overbevise om den overlegne måde, vores Cerabond System skæreskiver arbejder på: Test vores nye PREMIUM*** Cerabond 2in1 skæreskive. Fås som gratis prøvepakke hos autoriseret TYROLIT forhandler, i målene 115x2 mm og 125x2 mm.

PREMIUM*** Cerabond 2in1 skæreskive

Cerabond 2in1 skæreskiver til stål og rustfrit stål er særligt velegnede til optimal bearbejdning af meget hårde og krævende emner og helmaterialer. Produkterne kommer med deres øgede effekt, på op til 40 % i forhold til tidligere produkter.

Op til 40 % mere ydelse

Kortere arbejdsprocesser

Øget produktivitet

Benyt dig af lejligheden og kast et blik på vores komplette skæreskivesortiment, der er beregnet til høje krav og talrige materialer.