Forretningens principper


Kvalitet

 

De høje standarder, som vores firma stræber efter, afspejles i alt det, vi gør – helt fra udvælgelse af råstoffer til det færdige produkt. Vores styrke er kombinationen af produktkvalitet og fremragende service. TYROLIT kunder og partnere i hele verden kan regne med dette.


Innovation

 

Daniel Swarovski lagde grundstenen for vores innovative ånd og iværksætteri i 1895. I dag udnytter vi vores kreative potentiale og knowhow til at bære hans banebrydende arbejde videre ind i en ny tidsalder og møde nye udfordringer. Vi udvikler ideer og visioner, idet vi anerkender nøjagtig, hvad de kan tilføre vores virksomhed. Innovative processer ledsager alle stadier af vores arbejdsgang og giver os den konkurrencefordel, der får os til at lykkes.


Firmaets engagement

 

Gennem den måde, der tænkes og handles på, bærer alle en social, miljømæssig og økonomisk ansvarlighed, og det gælder både familien, der ejer virksomheden, dens medarbejdere og vores interessenter. Vi forventer, at alle er kreative, innovative, frejdige og alligevel selvkritiske, ansvarlige og fornuftige i den måde, de tænker og handler på, så vi kan nå vores langsigtede virksomhedsmål.


Kunderelationer

 

Vi ser vores forhold til vores kunder som et langsigtet partnerskab med et win-win resultat. Vores sortiment af højkvalitetsprodukter og mangeårige ekspertise i anvendelsesteknik er de vigtigste faktorer for fælles succes. Det nære samarbejde med vores kunder fører til strategiske innovationer og langsigtede fordele for begge parter. Vores verdensomspændende produktions- og salgsnet og globale logistik gør os til en kompetent partner for vores globale kunder.


Socialt og miljømæssigt ansvar

 

Der er en direkte sammenhæng mellem velfærd for TYROLIT og velfærd for firmaets medarbejdere og samarbejdspartnere, såvel som for vores miljø. Derfor er det dybt forankret i vores virksomhedskultur at bakke op om interesser, behov og tilfredshed for alle involverede. Det gælder helt fra brugen af ren energi og miljøvenlige råvarer til udviklingen af den nyeste fremstillingsteknik og skabelsen af et behageligt arbejdsmiljø, der giver rigelig plads til sundhed og udvikling. TYROLIT vil også i de kommende år bruge et beløb, der ligger over gennemsnittet for at sikre, at dette ansvar er opfyldt.