TYROLIT er en af verdens førende producenter af slibe-, skære-, bore-, og afretterværktøj samt maskiner til bygge- og anlægsindustrien.

 

Den familieejede virksomhed, der blev grundlagt i 1919 og er en del af Swarovski-koncernen, har hovedkontor i Schwaz i Østrig og har i øjeblikket mere end 4.300 medarbejdere på 26 produktionslokationer i 11 lande og på fem kontinenter. TYROLITs afdelinger Metal and Precision, Industrial Trade, Construction and Stone – Ceramics – Glass producerer 80.000 forskellige produkter. Produkterne er tilgængelige for kunder i hele verden via 35 salgsvirksomheder og yderligere forhandlere i 65 lande. TYROLIT produkter sliber, skærer og borer næsten ethvert materiale af enhver hårdhed ved hjælp af avanceret teknologi fra Tyrol. Eksperterne hos TYROLIT er kendt i hele verden for at mestre en bred vifte af udfordringer og er meget efterspurgte partnere inden for udvikling af nye og innovative løsninger.


Familiedrevet virksomhed siden 1919

 

Som en del af den dynamiske Swarowski Group har TYROLIT den uafhængighed, der er nødvendig for med succes at nå langfristede koncernmål. Hos TYROLIT stræber vi efter at imponere interne og eksterne målgrupper og at dyrke et fair, vedvarende samarbejde med dem baseret på partnerskab. Med det formål optimerer vi hele tiden kvaliteten af vores produkter og ydelser, ligesom vi tilpasser vores forretningsprocesser til markedets skiftende krav. Investering i forskning og udvikling, i uddannelse af vores medarbejdere og i teknologiske forbedringer er en integreret komponent i TYROLITs firmaledelse. Indførslen af en global styring af forsyningskæden sikrer punktlig levering til kunder over hele verden. Bæredygtig håndtering af ressourcer, sikring af et trygt arbejdsmiljø og overholdelse af lovmæssige krav har siden 1919 bidraget til virksomhedens positive udvikling.

 

TYROLIT forsyner sine kunder med omkostningseffektive og "grønne" løsninger på fire forretningsområder. Derudover yder TYROLIT service af høj kvalitet med sit globale salgsnetværk og et team af erfarne anvendelsesteknikere.

Metal | Precision

TYROLIT fremstiller højteknologiske værktøjer til en lang række applikationer i motor-, gearkasse- og stålindustrien og tilbyder komplette skræddersyede løsninger til kundespecifikke applikationer.

Find ud af mere

Industrial Trade

Takket være det globale salgsnetværk, som kommer i tillæg til førsteklasses produktløsninger på de tre kerneområder skæring, slibning og efterbehandling, garanterer TYROLITs forretningsområde Industrial Trade virkelig kundefokuseret marketingstøtte.

Find ud af mere

Konstruktion

TYROLIT er den førende leverandør af boresystemer, væg- og wiresave, gulvsave og værktøj til slibning af ujævne overflader på betonmotorveje. TYROLIT tilbyder kundetilpassede kombinationer af værktøjsmaskiner til specielle projekter.

Find ud af mere

Stone | Ceramics | Glass

For at imødekomme selv de strengeste kundekrav producerer TYROLIT skræddersyede diamantværktøjer og slibningsløsninger til skæring, kalibrering, polering og profilering af natur- og kunststen samt keramiske materialer og glasmaterialer.

Find ud af mere

De høje krav, som TYROLIT stiller til sine produkter og ydelsers kvalitet og til sine forbindelser og forretningspartnere, er fast forankret i virksomhedens strategiske orientering og spejler sig i vores vision, mission og koncernprincipper.

Vision

TYROLIT værktøjer og systemer fremme de teknologiske fremskridt for mennesker.

Mission

Den kombinerede styrke af familie og medarbejdere er en vigtig succesfaktor, og vi bygger videre på virksomhedens traditioner, innovative styrke og langfristede strategier for at opretholde vores firmas rentabilitet. I vores egenskab som producerende virksomhed har vi skarpt fokus på kvaliteten. TYROLIT har udviklet det integrerede ledelsessystem (IMS) mht. kvalitetssikring og kvalitetsstyring.

Principper

De høje standarder, som vores firma stræber efter, afspejles i alt det, vi gør – helt fra udvælgelse af råstoffer til det færdige produkt. TYROLIT kunder og partnere i hele verden kan regne med produkter af høj kvalitet og fremragende service.

 

Vis mere

Overblik over TYROLIT Group

TYROLIT har udviklet sig meget siden grundlæggelsen af firmaet i 1919. Over tid er mange internationale virksomheder blevet en del af virksomheden. I dag har TYROLIT som uafhængig koncern etableret sig som en af verdens førende producenter af slibe-, skære-, save-, bore- og afretterværktøj og som leverandør af værktøjs- og maskinsystemer til byggesektoren.

Medlemmer af TYROLIT Group:

 

 

Med i alt 26 produktionsfaciliteter i 11 lande og på fem kontinenter er vi i høj grad til stede globalt.

TYROLIT i dag

SWAROVSKI Group

Swarovski Group dækker SWAROVSKI Optik, producent af optiske præcisionsinstrumenter som f.eks. teleskoper og kikkerter, TYROLIT, den førende producent af slibe-, save-, bore- og skæreværktøjer og leverandør af værktøjer og maskiner samt krystalforretningsområdet, Swarovski Crystal Business.

Swarovski Crystal Business

 

Swarovski udvikler, producerer og sælger juveler, krystaller af høj kvalitet, ægte og syntetiske ædelstene, færdige produkter, herunder et stort sortiment af tilbehør og belysningsløsninger på verdensplan. Det, som startede som en lille krystalslibningsværksted i Wattens, Østrig i 1895 er vokset til en international virksomhed, der giver kunder i hele verden adgang til eksklusive produkter.

Med baggrund i sin rige historie og kreative kultur arbejder Swarovski på forskellige forretningsområder og engagerer sig i at udvide og bevare sin førende position med hensyn til design, kreativitet og teknologisk innovation.