TYROLIT er en af verdens førende producenter af slibe-, skære-, bore-, og afretterværktøj samt maskiner til bygge- og anlægsindustrien.

 

Den familieejede virksomhed, der blev grundlagt i 1919 og er en del af Swarovski-koncernen, har hovedkontor i Schwaz i Østrig og har i øjeblikket mere end 4.500 medarbejdere på 29 produktionslokationer i 11 lande og på fem kontinenter. TYROLITs afdelinger Metal and Precision, Industrial Trade, Construction and Stone – Ceramics – Glass producerer 80.000 forskellige produkter. Produkterne er tilgængelige for kunder i hele verden via 37 salgsvirksomheder og yderligere forhandlere i 65 lande. TYROLIT produkter sliber, skærer og borer næsten ethvert materiale af enhver hårdhed ved hjælp af avanceret teknologi fra Tyrol. Eksperterne hos TYROLIT er kendt i hele verden for at mestre en bred vifte af udfordringer og er meget efterspurgte partnere inden for udvikling af nye og innovative løsninger.


Familiedrevet virksomhed siden 1919

 

Som en del af den dynamiske Swarowski Group har TYROLIT den uafhængighed, der er nødvendig for med succes at nå langfristede koncernmål. Hos TYROLIT stræber vi efter at imponere interne og eksterne målgrupper og at dyrke et fair, vedvarende samarbejde med dem baseret på partnerskab. Med det formål optimerer vi hele tiden kvaliteten af vores produkter og ydelser, ligesom vi tilpasser vores forretningsprocesser til markedets skiftende krav. Investering i forskning og udvikling, i uddannelse af vores medarbejdere og i teknologiske forbedringer er en integreret komponent i TYROLITs firmaledelse. Indførslen af en global styring af forsyningskæden sikrer punktlig levering til kunder over hele verden. Bæredygtig håndtering af ressourcer, sikring af et trygt arbejdsmiljø og overholdelse af lovmæssige krav har siden 1919 bidraget til virksomhedens positive udvikling.

 

TYROLIT forsyner sine kunder med omkostningseffektive og "grønne" løsninger på fire forretningsområder. Derudover yder TYROLIT service af høj kvalitet med sit globale salgsnetværk og et team af erfarne anvendelsesteknikere.